Zoete aardappel ( bataat) kebabs
Dit is echt heel héeeeéél lekker!
( al heb ik denk ik de helft van de aardappels gebruikt en vier keer zoveel koriander)
Zoete aardappelkebabs:
1.5 kg zoete aardappels
1 tl groene pepers fijngehakt
1 tl gember versgemalen
11/2 tl zout 1 tl gemalen peper
1 tl chilipoeder
1 tl (chaat) masala
1 tl koriander versgehakt
100gr paneermeel
Zoete aardappels schillen en gaar stomen of koken, fijnprakken.
Mengen met overige ingredienten en als balletjes goudbruin bakken.
serveren met muntchutney
Muntchutney:
100 gr fijngehakte verse munt
100 gr fijgehakte verse koriander
1 tl komijnzaad
5 tl gember
5 tl groene peper
4 tl water
60 ml yoghurt
2 el granaatappelzaad ( zonder kan ook)
zout, citroen
ik heb het in de mixer gedaan en gezeefd.