Labels

Asperges en gevulde paprika


Voor twee personen
Bereidingstijd 40 min

Asperges
twee gele paprika's
rijst
tartaar
tomaat
geraspte kaas
provencaalse kruiden
knoflook etc

Asperges inmasseren met olijfolie, in de romertopf /oven 40 min 250 graden.
Halve kop basmati met 1,5 kop water aan de kook brengen, 20 min op laag vuur.
Twee gele paprika's ontstelen en voorzichtig ontpitten,15 min gaarstomen.
Twee tartaartjes met knoflook en oijfolie prakken en bakken, en op smaak brengen met provencaalse kruiden parikapoeder en een scheut shoyu, op laatst een halve tomaat in kleine stukjes rauw erdoor.

Meng vlees met rijst en schep geduldig in paprika's, houd ze warm in stoompannetje tot de asperges zover zijn.

Alles op bord, kaas erover, en aspergesjus over paprikas gieten.
Dan nog royaal verse peper en zout, et voila. en blaadje basilicum.